Konijn met geuze en aardappelkroketten

Gluten , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de uien en look. Kruid de stukken konijn met peper en zout.
-
Smelt de boter en bak de konijnenstukken tot ze kleuren. Haal uit de pot, stoof de ui glazig en voeg de look toe. Doe het vlees er opnieuw in, strooi de bloem erover en roer goed door.
-
Blus met het geuzebier en laat zachtjes koken.
-
Besmeer het brood met de mosterd.
-
Doe de tijm, laurierblaadjes en het sneetje brood met mosterd erbij. Voeg de Luikse siroop toe.
-
Laat het geheel op een zacht vuur 1,5 tot 2 u sudderen met een deksel op de pot, tot het konijn zacht en gaar is. Proef en kruid indien nodig bij met extra peper en zout.
-
Bak de aardappelkroketten goudbruin in de friteuse op 175°C.
-
Dresseer het konijn met saus en de kroketten op een bord en werk af met een takje krulpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven