zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 15.0 ml suikerrietsiroop 30.0 ml limoensap 3.0 verse frambozen
Plet de frambozen met limoensap, suikersiroop en suiker in een tumblerglas.
-
Ingrediënten: 45.0 ml vodka 30.0 ml soda eetl gemalen ijs
Voeg crushed ijs, soda en vodka toe.
-
Schep het geheel voorzichtig door elkaar.
-
Garneer eventueel met een schijfje limoen of eetbaar bloempje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven