Pink Lady
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koel de cocktailglazen, vul ze tot boven met ijs.
-
Vul een shaker met ijs en doe het eiwit in de shaker.
-
Voeg het sap van een ½ limoen toe en een beetje van de andere helft limoen.
-
Giet de grenadine, appeljenever en gin erbij.
-
Shake goed.
-
Zeef in het gekoeld cocktailglas.
-
Versier met een maraschinokers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven