Minestrone met Ebly, gremolata, stokbrood en rouille

203c107b4796845c30459dfd5fbb5a8507674b8e4c660b056bf2ae103798b272.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit wat olie in een kookpot. Stoof de minestronegroenten kort en krachtig aan. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meestoven.

  2. Giet de tomatenblokjes erbij en bevochtig met de bouillon. Laat kort opkoken. Kruid met zout en cayennepeper.

  3. Meng 5 min voor het serveren de Ebly onder de soep.

  4. Pluk, was en hak de peterselie fijn zodat je 2 el bekomt.

  5. Rasp de Parmezaanse kaas tot je 2 el bekomt.

  6. Was en rasp de citroen.

  7. Meng de geraspte Parmezaanse kaas met de peterselie en de citroenzeste (gremolata). Kruid met grof zout.

  8. Serveer de soep met de gremolata, de rouille en het stokbrood.