Minestrone met Ebly, gremolata, stokbrood en rouille
![Minestrone met Ebly, gremolata, stokbrood en rouille](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/203c107b4796845c30459dfd5fbb5a8507674b8e4c660b056bf2ae103798b272.jpg?vh=2cbf24&h=800&w=800&q=60)
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit wat olie in een kookpot. Stoof de minestronegroenten kort en krachtig aan. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meestoven.
-
Giet de tomatenblokjes erbij en bevochtig met de bouillon. Laat kort opkoken. Kruid met zout en cayennepeper.
-
Meng 5 min voor het serveren de Ebly onder de soep.
-
Pluk, was en hak de peterselie fijn zodat je 2 el bekomt.
-
Rasp de Parmezaanse kaas tot je 2 el bekomt.
-
Was en rasp de citroen.
-
Meng de geraspte Parmezaanse kaas met de peterselie en de citroenzeste (gremolata). Kruid met grof zout.
-
Serveer de soep met de gremolata, de rouille en het stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven