Minestrone met Ebly, gremolata, stokbrood en rouille

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit wat olie in een kookpot. Stoof de minestronegroenten kort en krachtig aan. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meestoven.
-
Giet de tomatenblokjes erbij en bevochtig met de bouillon. Laat kort opkoken. Kruid met zout en cayennepeper.
-
Meng 5 min voor het serveren de Ebly onder de soep.
-
Pluk, was en hak de peterselie fijn zodat je 2 el bekomt.
-
Rasp de Parmezaanse kaas tot je 2 el bekomt.
-
Was en rasp de citroen.
-
Meng de geraspte Parmezaanse kaas met de peterselie en de citroenzeste (gremolata). Kruid met grof zout.
-
Serveer de soep met de gremolata, de rouille en het stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten