Mosterdcidervinaigrette PT30M 10 porties 1 kl Boni mosterd 1 dl ciderazijn 2 dl koolzaadolie 1 dl cava 1 appel 2 Spar eieren 2 el ahornsiroop

Mosterdcidervinaigrette

5d30a044f522a0d0ec6eac2279b0f7126b3424ef4aed1af334fbc884a1ba97cf.jpg

Allergenen

Eieren , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de appel en snij in blokjes.

  2. Doe de appel, mosterd, ciderazijn, eieren en cava in de blender.

  3. Mix alles goed op halve kracht gedurende ± 2 minuten.

  4. Voeg de koolzaadolie beetje bij beetje toe op volle snelheid tot je een dikkere, gebonden emulsie krijgt.

  5. Kruid met peper en zout. Werk af met de ahornsiroop.

  6. Giet in een bokaal en zet koel.