Eieren , Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Okonomiyaki:
warm de visfond op en voeg de ansjovisfilet toe. Laat de ansjovis smelten. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Snipper de Chinese kool in fijne slierten. Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper het wit van de lente-uitjes fijn. Snij het groen in de lengte in fijne reepjes en leg in koud water.
-
Meng het bakpoeder met de bloem en roer de eieren en 120 ml visfond met ansjovis erdoor. Roer de gember, wit van lente-uitjes, panko en Chinese kool erdoor. Kruid met zout en zwarte peper.
-
Okonomiyakisaus:
meng alle ingrediënten voor de saus met de rest van de visfond.
-
Afwerking:
meng de mayonaise met de sesamolie en bewaar in een spuitzak.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en schep ½ van het pannenkoekenbeslag erin. Laat op een zacht vuur 4 min bakken. Duw 3 sneden spek naast elkaar lichtjes in het beslag. Draai de pannenkoek met een spatel voorzichtig om. Smeer de bovenkant van de pannenkoek rijkelijk in met saus.
-
Laat 4 min bakken en haal uit de pan. Serveer met de spekzijde naar boven. Smeer in met de saus. Bak op dezelfde manier een tweede pannenkoek.
-
Besprenkel elke pannenkoek met wat sesammayonaise en leg er gedroogde uitjes, groen van lente-ui en wat koriander op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven