Ontbijtyoghurt
PT15M
4 porties
4 eetlepels Spar noten
125 g frambozen
125 g blauwe bessen
4 el Spar zaden en pitten gemengd
100 g Spar granaatappelpitten
500 ml Boni volle yoghurt
Boni Selection vloeibare honing
verse munt
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes.
-
Besprenkel de yoghurt met wat honing.
-
Verdeel het fruit, de noten en de zaden en pitten over de yoghurt.
-
Werk af met een blaadje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven