Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij fijn.
-
Schil de wortels en snij in stukjes. Spoel de selder, schil en snij daarna in stukjes.
-
Kruid de kalfsschenkels en bebloem aan alle zijden.
-
Warm de olijfolie op en bak het vlees aan. Haal het vlees uit de pot en doe er wat olijfolie bij. Stoof de uien, wortels en selder hierin aan.
-
Voeg de tomatenpuree toe en bak mee. Giet de kalfsfond en wijn erbij.
-
Leg het vlees op de groenten en laat gedurende ± 1 uur 30 minuten op een zacht vuur garen.
-
Bind de saus op het einde een beetje bij met maïzena.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Draai de pasta mooi op en schik op het bord. Leg het vlees erbij. Overgiet met de saus en werk af met wat Parmezaanse kaasschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven