Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij elke schenkel in aan de rand, zo voorkom je dat het vlees opkrult tijdens het bakken. Kruid het vlees aan beide kanten met peper en zout. Schep wat bloem in een kom en wentel het vlees erdoor. Tik de overtollige bloem eraf.
-
Verhit een scheut olijfolie in een ruime stoofpot.
-
Bak de schenkels aan beide zijden goudbruin in de hete olijfolie. Haal het vlees uit de pot en leg op een bord.
-
Stoof de groenten met de aromaten in dezelfde stoofpot op een zacht vuur. Roer regelmatig.
-
Voeg de witte wijn en kalfsfond toe en laat even meestoven.
-
Schik het vlees op de gestoofde groenten, giet ook het braadvocht mee in de pot.
-
Giet de tomatensaus erbij en zet het deksel op de pot. Laat minstens 2 uur op een zacht vuurtje pruttelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven