Paasnestjes

4Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 2 pakjes Spar bladerdeeg
  • kandijstroop
  • Boni Selection hazelnoot-chocopasta
  • 1 Spar ei
  • paaseitjes
  • Boni Selection jelly belly
  • 150 g Boni Selection marsepein
Recept
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Snij het bladerdeeg tot een groot vierkant en besmeer met kandijstroop of chocopasta.
  3. Plooi het bladerdeeg in 2 en snij er 6 gelijke repen uit.
  4. Doe hetzelfde met het tweede vel bladerdeeg.
  5. Vlecht 3 repen bladerdeeg tot een vlecht en rol daarna op tot een nestje. Druk de uiteinden goed aan.
  6. Herhaal dit met de andere repen bladerdeeg.
  7. Leg de nestjes op een bakplaat met bakpapier.
  8. Klop het ei los met een beetje water.
  9. Bestrijk de nestjes met losgeklopt ei.
  10. Bak de nestjes goudbruin in de oven in ± 20 à 25 min.
  11. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  12. Duw een stukje marsepein door de lookpers tot haar en maak vogelnestjes.
  13. Werk de gebakjes af met marsepeinnestjes, jelly beans en paaseitjes.

< naar recepten