Minipavlova met advocaat en paaseitjes PT2H 10 porties 1 zakje vanillesuiker 1 10 el advocaat 125 g suiker 2 el limoensap 2 eiwitten 32 kleine paaseitjes

Minipavlova met advocaat en paaseitjes

f7e6696844f1d13c21ff2e0b2d99bc5277f85b88e47cb667f3f0e74a1fc8ffe1.jpg

Allergenen

Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 90°C.

  2. Roer de maïzena en vanillesuiker door de suiker.

  3. Klop de eiwitten stijf met een keukenrobot en voeg de suiker er lepel per lepel aan toe.

  4. Klop het limoensap eronder.

  5. Doe het eiwitschuim in een spuitzak met gekarteld mondje.

  6. Spuit cirkels (Ø 6 cm) van het opgeklopte eiwit van binnen naar buiten op een bakplaat met bak-papier. Zorg ervoor dat de buitenrand iets dikker is dan de rest, om een holte in het midden te krijgen.

  7. Bak de meringue 2 uur in de oven en laat afkoelen.

  8. Verdeel de advocaat over de holte van de meringue en versier met kleine paaseitjes.