Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 90°C.
-
Roer de maïzena en vanillesuiker door de suiker.
-
Klop de eiwitten stijf met een keukenrobot en voeg de suiker er lepel per lepel aan toe.
-
Klop het limoensap eronder.
-
Doe het eiwitschuim in een spuitzak met gekarteld mondje.
-
Spuit cirkels (Ø 6 cm) van het opgeklopte eiwit van binnen naar buiten op een bakplaat met bak-papier. Zorg ervoor dat de buitenrand iets dikker is dan de rest, om een holte in het midden te krijgen.
-
Bak de meringue 2 uur in de oven en laat afkoelen.
-
Verdeel de advocaat over de holte van de meringue en versier met kleine paaseitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven