Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: splits de eieren en klop de eiwitten stijf. Hou apart. Smelt 80 g boter. Snij de vanillestok in 2 en verwijder de zaadjes. Meng de bloem met de melk, 80 g suiker, de gesmolten boter, 2 eidooiers en vanillezaadjes. Mix fijn zodat er geen klonters in het deeg zitten. Meng de stijfgeklopte eiwitten er als laatste onder.
-
Saus: laat 100 g suiker met 100 g boter smelten en opkoken. Voeg het sinaasappelsap en de zeste toe. Laat de saus indikken. Smaak af met Grand Marnier.
-
Vet de pannenkoekenpan lichtjes in met arachideolie. Laat heet worden. Giet een pollepeltje deeg in de pan. Laat de pannenkoek aan beide kanten bruin worden.
-
Wentel de warme pannenkoek in de warme sinaasappelsaus. Flambeer met opgewarmde Grand Marnier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven