Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: splits de eieren en klop de eiwitten stijf. Hou apart. Smelt 80 g boter. Snij de vanillestok in 2 en verwijder de zaadjes. Meng de bloem met de melk, 80 g suiker, de gesmolten boter, 2 eidooiers en vanillezaadjes. Mix fijn zodat er geen klonters in het deeg zitten. Meng de stijfgeklopte eiwitten er als laatste onder.
-
Saus: laat 100 g suiker met 100 g boter smelten en opkoken. Voeg het sinaasappelsap en de zeste toe. Laat de saus indikken. Smaak af met Grand Marnier.
-
Vet de pannenkoekenpan lichtjes in met arachideolie. Laat heet worden. Giet een pollepeltje deeg in de pan. Laat de pannenkoek aan beide kanten bruin worden.
-
Wentel de warme pannenkoek in de warme sinaasappelsaus. Flambeer met opgewarmde Grand Marnier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven