Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij met een dunschiller 1 reep van de schil van de citroen.
-
Breng de room met het merg van een vanillestokje, het kaneelstokje en de citroenschil aan de kook.
-
Klop de eidooiers met 130 g suiker, de vanillesuiker en het vanillepuddingpoeder wit.
-
Giet de warme room op het eimengsel en roer goed door.
-
Breng het geheel aan de kook en laat even doorkoken.
-
Haal van het vuur en roer de boter erdoor. Verwijder de kaneel- en vanillestok en de citroenschil. Giet over in een andere kom en laat afkoelen.
-
Leg 2 bladerdeegvellen op elkaar en rol ze losjes op. Verdeel in 8 stukken. Duw elk stuk plat, zodat de bodem van 8 ingevette muffinvormen bedekt kunnen worden.
-
Vul de vormen met de afgekoelde pudding en zet 15 à 20 min in de oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bestrooi met de overige suiker en brand af met een bunzenbrander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven