Pruim-basilicum mojito PT15M 2 porties 120 ml rum 10 blaadjes basilicum 60 ml rietsuikersiroop 2 plakjes limoen 1 blauwe pruim 1 gele pruim spuitwater crushed ijs

Pruim-basilicum mojito

eed14f7f5deb158a51c4e65c8ab0be17f34e40837ca1c72c344b40c74ef764da.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de blauwe pruim in blokjes.

  2. Verdeel de stukjes pruim en basilicumblaadjes over 2 glazen.

  3. Kneus de stukjes pruim samen met de basilicumblaadjes.

  4. Vul de glazen verder met ijs en verdeel de rietsuikersiroop en rum erover.

  5. Snij de gele pruim in plakjes.

  6. Schik de plakjes pruim in de glazen en voeg wat ijs toe. Vul verder met spuitwater.

  7. Garneer met een schijfje limoen.