Pruim-basilicum mojito

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de blauwe pruim in blokjes.
-
Verdeel de stukjes pruim en basilicumblaadjes over 2 glazen.
-
Kneus de stukjes pruim samen met de basilicumblaadjes.
-
Vul de glazen verder met ijs en verdeel de rietsuikersiroop en rum erover.
-
Snij de gele pruim in plakjes.
-
Schik de plakjes pruim in de glazen en voeg wat ijs toe. Vul verder met spuitwater.
-
Garneer met een schijfje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven