Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Mix de havermoutvlokken kort in de blender.
-
Meng de havermout met de bloem, speculaaskruiden en het bakpoeder.
-
Klop de eieren los in de Alpro Haverdrink.
-
Voeg het havermoutmengsel bij het eimengsel en roer tot een beslag.
-
Borstel een bakvorm in met gesmolten boter en stort het beslag erin. Strijk de bovenkant glad met een spatel.
-
Plaats 1 uur in de voorverwarmde oven.
-
Ontvorm het brood en laat afkoelen op een rooster.
-
Snij in plakjes en serveer met vers fruit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven