Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de koffie in ijsblokvormpjes en laat een nacht hard worden in de diepvries.
-
Kook de kokosmelk met de kaneelstokjes en bruine suiker.
-
Warm de melk een klein beetje op (niet te veel) en mix tot schuim met een staafmixer.
-
Verdeel de koffieblokjes in de glazen en giet de lauwwarme kokosmelk erover.
-
Werk de Hawaiian iced coffee af met melkschuim en wat geroosterde kokosrasp, kaneelpoeder of een kaneelstokje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven