Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de whisky in een steelpannetje en voeg de suiker erbij.
-
Verwarm de whisky en roer tot de suiker opgelost is en een beetje stroperig wordt.
-
Giet de whisky in het glas.
-
Voeg de hete koffie toe, giet voorzichtig over de bolle kant van een lepel.
-
Klop de room half op en giet ook voorzichtig over de bolle kant van een lepel boven de koffie. Zo krijg je mooie laagjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven