Homemade Irish cream

1Drankjes30minPrint
Ingrediënten
  • 2,5 dl room
  • 1 blik gecondenseerde melk
  • 3,5 dl Ierse whiskey
  • 1 tas dubbele espressokoffie
  • 3 eetlepels chocoladesaus
  • 1 eetlepel vanille-extract
  • 1 eetlepel amandelextract
Recept

1. Steriliseer de flessen. Was de flessen in heet water. Verwarm de oven op 160°C en zet de flessen in een ovenschaal. Laat ze gedurende 10 tot 15 minuten drogen in de oven. Haal ze
eruit en laat ze afkoelen.
2. Laat de dubbele espresso inkoken tot 1 eetlepel.
3. Giet alle ingrediënten in een blender en mix op hoge snelheid gedurende 30 seconden.
4. Giet de drank in de gesteriliseerde flessen en zet ze in de koelkast.
5. Schud steeds voor gebruik.

< naar recepten