Homemade Irish cream PT30M 1 person 3 eetlepels chocoladesaus 1 eetlepel vanille-extract 1 eetlepel amandelextract 1 tas dubbele espressokoffie 3 dl room 1 blikje gecondenseerde melk 4 dl Ierse whiskey

Homemade Irish cream

b5d6e01f2a121cb1366a742e2252a63ef00f3224c53a4d8f700df488c363dd7f.jpg

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Steriliseer de flessen. Was de flessen in heet water. Verwarm de oven op 160°C en zet de flessen in een ovenschaal. Laat ze gedurende 10 tot 15 minuten drogen in de oven. Haal ze eruit en laat ze afkoelen.

  2. Laat de dubbele espresso inkoken tot 1 eetlepel.

  3. Giet alle ingrediënten in een blender en mix op hoge snelheid gedurende 30 seconden.

  4. Giet de drank in de gesteriliseerde flessen en zet ze in de koelkast.

  5. Schud steeds voor gebruik.