Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de ongeschilde gember en het water in een blender. Mix tot je een liquide massa krijgt.
-
Zeef het gembersap. Doe de resterende pulp weg.
-
Verwarm de melk en voeg de chocoladegalets, het kaneelpoeder en 4 el gembersap toe.
-
Klop de mascarpone los met een vork.
-
Snij uit de hals van elke peer 4 plakjes en bak kort aan in boter.
-
Schil de sinaasappel en snij in 8 plakken.
-
Bak de poffertjes in boter goudbruin.
-
Smeer op 8 gebakken poffertjes wat mascarpone en beleg steeds met een plakje gebakken peer en sinaasappel.
-
Leg 2 poffertjes met vulling op elkaar en eindig met een gebakken poffertje.
-
Steek een prikker door de poffertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven