Zoete uirondjes met spek en pittige srirachamayonaise

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer elke ui en smeer in met srirachasaus.
-
Bind rond elke ui reepjes gerookt spek en steek vast met een stokje.
-
Bak op de barbecue tot de ui gaar is en het spek krokant.
-
Serveer met srirachamayonaise: meng 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel sriracha en 2 eetlepels limoensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders