Aardappelchips

6cb8081fd3526fda2bb5730a02c27a6f29a9dae0f34ce6d32446e2824cd2807d.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de verschillende aardappelsoorten grondig. Schil de zoete aardappelen. Snij in de lengte in fijne plakjes met de mandoline.

  2. Spoel de aardappelschijfjes zeer grondig, het zetmeel moet weg zijn. Dep droog.

  3. Bak de verschillende aardappelsoorten apart in frituurvet op 140°C. Laat bakken tot ze krokant zijn.

  4. Haal uit het frituurvet en doe in een kom met keukenpapier.

  5. Meng de verschillende soorten onder elkaar en bestrooi met wat zeezout.

  6. Tip: lekker als aperitiefhapje of als bijgerecht bij een stukje wild.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit