Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Spoel de krielaardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Pel de gekookte aardappelen.
Snij de aardappelen in Meng ze met een dressing van de Griekse yoghurt, mayonaise, sap en zeste van limoen. Kruid met peper en zout.
Spoel de radijsjes en snij in stukjes. Snij de komkommer in plakjes.
Snipper de bieslook fijn. Meng onder de dressing.
Maak roosjes van de plakjes gerookte zalm.
Verdeel de radijsjes, komkommerplakjes en gerookte zalm in de salade.
Versier met een takje bladpeterselie.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven