Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Spoel de tomaatjes en halveer ze. Verwarm de boter in een pan en voeg de suiker toe. Karameliseer het geheel.
Leg de tomaatstukjes met het snijvlak naar beneden in de pan en laat kort opwarmen. Blus met de balsamicoazijn. Laat de tomaatjes afkoelen.
Snij de krielaardappelen in stukken. Meng ze met de afgekoelde tomaatjes, versgeplukte blaadjes basilicum en olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Doe de mengeling in een bokaal en sluit af. Zet in de koelkast tot gebruik.
Warme aardappelsalade met groenten
Linzensalade met gekonfijte kerstomaatjes en blauwe bessen
Lamskroon met kruidenkorst, venkelgratin, kerstomaatjes en aardappelen
Kruidige confituur van kerstomaatjes
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders