Aardappelsalade met rivierkreeftjes en ceasardressing

Allergenen

Schaaldieren , Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een hoge mengbeker. Plaats de staafmixer in de beker en voeg de olie al mixend beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise krijgt. Voeg de ansjovis en de yoghurt toe en mix tot een romige dressing. Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper en zout. Laat rusten in de koelkast.

  2. Kook de aardappelen in de schil. Laat schrikken onder koud water. Pel ze en snij in stukken.

  3. Schep de dressing door de aardappelen. Snipper de dille fijn en strooi over de aardappelsalade.

  4. Schik de jonge sla in een kom. Verdeel de aardappelstukjes en de rivierkreeftjes erover. Werk af met parmezaanschilfers en plukjes dille.