Aardappelsoep

56d6ac08388bdf59ff4d4f34f77c6b7daa47f33e6c983223e2fde67b0c677b77.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snipper fijn. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.

  2. Smelt de boter in een kookpot. Voeg de uisnippers en aardappelblokjes toe en stoof ze aan.

  3. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Laat gedurende 10 minuten stoven in een gesloten kookpot.

  4. Warm ondertussen de kippenbouillon op. Voeg de warme bouillon toe aan de gestoofde groenten. Kook verder gedurende 10 à 15 minuten.

  5. Voeg de melk toe. Giet de soep in de blender en mix fijn.

  6. Snipper de verse kruiden fijn. Giet de soep in de borden en werk af met de fijngesnipperde kruiden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit