Bagel met pesto van hazelnoot, mortadella en mozzarella

Bagel met pesto van hazelnoot, mortadella en mozzarella

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bak de bagels 8 min krokant in de oven.

  3. Pesto

    Pel de look en pluk de blaadjes van de basilicum en platte peterselie.

  4. Mix de look, hazelnoten, basilicum, peterselie en Parmezaanse kaas glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. Snij de mozzarella in fijne schijven en bestrooi met wat zout.

  6. Snij de bagel open, terwijl deze nog lauw is.

  7. Beleg het onderste deel eerst met plakjes mortadella en daarna met mozzarella.

  8. Schik de ijsbergsla erop en verdeel de hazelnootpesto er rijkelijk over.

  9. Zet de bovenste helft terug op de bagel en serveer onmiddellijk.