Baguettekuipjes met groentjes in eigen dip

0ecb49659a39f1c6b4ae6f67971d990e8a3ed60b20724d04843ec23d55b82057.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij schuine korte kuipjes van het stokbrood. Haal een beetje brood uit het midden.

  2. Zet de broodkuipjes gedurende een 5-tal minuten in een voorverwarmde oven op 170°C. Laat ze afkoelen.

  3. Vul de krokante broodkuipjes met de verschillende salades.

  4. Snij de paprika’s in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij vervolgens in fijne reepjes.

  5. Steek in ieder kuipje een aspergetip en 3 paprikareepjes. Werk af met fijngesneden bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit