Bevroren aardbeientaart met mascarpone

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de zonnebloempitten in een pan. Laat ze afkoelen en doe in een keukenrobot.

  2. Voeg de dadels en kokosolie toe. Mix alles tot een kleverig deeg.

  3. Doe het mengsel in een ingevette vorm van 20 cm en spreid het goed uit. Dat gaat makkelijker met iets natte handen.

  4. Zet de bodem in de koelkast terwijl je de vulling maakt.

  5. Laat de diepvriesaardbeien ontdooien. Pureer de ontdooide aardbeien met het citroensap en de honing. Schep in een kom en voeg de mascarpone toe. Meng alles goed.

  6. Schep het yoghurtmengsel over de taartbodem en laat ze minstens 1 uur 30 minuten in de diepvries staan.

  7. Laat de kaastaart voor het serveren even ontdooien voor het aansnijden.

  8. Versier met verse aardbeien.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit