Hartjestaart met mascarpone en rood fruit

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Knip een hart uit een groot stuk papier of licht karton.
-
Rol het kruimeldeeg open en leg het hart erop. Snij met een pizzasnijder de vorm uit het deeg.
-
Klop een eidooier los met een beetje water. Smeer daarmee het hart in. Bestrooi met suiker en leg het op een ovenplaat.
-
Leg een bakpapier erop en een tweede ovenplaat voor wat gewicht. Bak 10 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Verwijder de bovenste ovenplaat en het bakpapier en laat nog 10 min bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Klop de slagroom met de mascarpone, bloemsuiker en vanillesuiker tot een stevige room.
-
Spoel het fruit. Halveer de aardbeien.
-
Smeer de taartvorm in met de mascarponemousse.
-
Schik het fruit erop. Werk af met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven