Granolataartje met mascarpone en rood fruit
Ingrediënten
- 300 g Lucie’s granola
- 200 g chocolade gallets
- 1 el Boni Selection vloeibare honing
- 250 g Boni Selection mascarpone
- 2 biologische citroenen
- gemengd rood fruit
- muntblaadjes
- zonnebloemolie
Recept
- Vet de muffinvorm in met wat zonnebloemolie.
- Smelt de chocolade met de honing in een pot au bain-marie.
- Voeg de granola bij de gesmolten chocolade. Zorg ervoor dat alle granola bedekt is met een laagje chocolade.
- Verdeel het beslag over de muffinvorm.
- Maak met een lepel een kuiltje in het beslag zodat je een holte krijgt om later op te vullen.
- Plaats de muffinvorm in de koelkast en laat ± 20 min opstijven.
- Klop de mascarpone los met de zeste van 1 citroen.
- Haal de muffinvorm uit de koelkast en laat 30 min staan op kamertemperatuur. Haal de granolataartjes uit de vorm.
- Vul de gaatjes op met de mascarpone en werk af met het fruit, wat zeste van een citroen en een muntblaadje.
Delen