Bladerdeeghapjes met 4 vullingen

Bladerdeeghapjes met 4 vullingen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het eerste vel bladerdeeg over de Lékué bakvorm.

  2. Meng de ingrediënten per vulling door elkaar.

  3. Verdeel de vullingen per soort over het bladerdeeg. Kruid alles met peper en zout.

  4. Ga met de patroonroller over het tweede vel bladerdeeg. Je krijgt nu uitgesneden figuren. Rek het bladerdeeg wat uit zodat je gaten krijgt. Heb je geen patroonroller? Snij dan met een mes horizontale en verticale lijnen in het bladerdeeg.

  5. Verwarm de oven voor op 190°C.

  6. Leg het tweede vel bladerdeeg met patroon over de vullingen en druk aan. Verwijder het teveel aan bladerdeeg.

  7. Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei.

  8. Bak 15 à 20 min op 190°C.

  9. Serveer de bladerdeeghapjes warm of koud.