Bladerdeeghapjes met 4 vullingen

ff0d3caed62102820bf8643a057e783180e6e51dc465f0352970a0499463286e.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk, Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het eerste vel bladerdeeg over de Lékué bakvorm.

  2. Meng de ingrediënten per vulling door elkaar.

  3. Verdeel de vullingen per soort over het bladerdeeg. Kruid alles met peper en zout.

  4. Ga met de patroonroller over het tweede vel bladerdeeg. Je krijgt nu uitgesneden figuren. Rek het bladerdeeg wat uit zodat je gaten krijgt. Heb je geen patroonroller? Snij dan met een mes horizontale en verticale lijnen in het bladerdeeg.

  5. Verwarm de oven voor op 190°C.

  6. Leg het tweede vel bladerdeeg met patroon over de vullingen en druk aan. Verwijder het teveel aan bladerdeeg.

  7. Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei.

  8. Bak 15 à 20 min op 190°C.

  9. Serveer de bladerdeeghapjes warm of koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit