Blini’s met gerookte vissen & garnaaltjes

75601c4378251840729af31bc345e70690ebaf575c5fae3912a6675ab8fe5985.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Eieren, Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.

  2. Klop de eieren los in de melk en roer er de gesmolten boter door.

  3. Maak een kuiltje in de bloem en roer er geleidelijk aan de vloeistof door tot een dik beslag.

  4. Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag. Laat een klontje boter smelten en lepel er een goed gevulde eetlepel beslag in. Je kan meerdere blini’s tegelijk in de pan bakken.

  5. Laat op een matig vuur bakken tot er gaatjes bovenaan verschijnen. Draai om en bak de andere kant.

  6. Breng de zure room op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrijk de blini’s ermee en bedek met gerookte zalm, heilbot, paling en garnaaltjes.

  7. Werk af met schijfjes radijs, stukjes tomaat, blaadjes waterkers, koriander, tuinkers en haringeitjes.

  8. Schik op een schotel en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit