Bloemkool- en broccolicouscous met grijze garnalen
 
                    
                    
                Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel balsamicoazijn. Hou apart. 
- 
                    
                    Rasp de rauwe bloemkool- en broccoliroosjes fijn tot couscousdikte. Meng deze met de rest van de mayonaise. Pel de sjalotten en snipper fijn. Meng deze sjalotsnippers met de couscous tot een smeuïge massa. 
- 
                    
                    Meng de garnalen eronder. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Vul een ringvorm met de bereiding en druk goed aan. Strijk mooi plat. 
- 
                    
                    Zet de ring op het bord en verwijder de ring. 
- 
                    
                    Werk af met wat grijze garnalen, nog wat bloemkool- en broccolicouscous, een streepje balsamicodressing en zure room. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                