Boterboontjessoep met broodje krokante pancetta

4d1cc4d4e8c702ef469f5f9c76ba96733b963963529e5406d395b30d9aa61809.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt een klontje boter in een pan en stoof de ui zacht. Voeg de uitgelekte boontjes erbij en overgiet met de bouillon. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout, voeg tijm toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten koken. Mix de soep.

  2. Schik de sneden pancetta op een bakplaat en bak knapperig onder een hete grill.

  3. Snij het broodje in sneetjes. Bestrijk de sneetjes met groene pesto en dek af met pancetta. Versier met een blaadje verse basilicum.

  4. Serveer samen met de soep.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit