Brandade van aardappel met gerookte heilbot en groene asperges

425962024552dc37ce46b39ca5a6cf9a44d72c8b891af27865afca8c890bff5a.jpg

Allergenen

Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

  2. Giet de aardappelen af, laat even drogen en prak grof.

  3. Meng de mayonaise, de eidooier, 1 el olijfolie en 1 el sap van de citroen onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. Snij de heilbot in kleine stukken en meng onder de puree.

  5. Bak de asperges kort aan in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Doe een grote schep brandade op een bord en werk af met de asperges.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit