Broccolisoep in broodhaasje

Broccolisoep in broodhaasje

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de broccoli en snij in roosjes.

  2. Pel en versnipper de ui. Stoof samen met de broccoliroosjes aan in 1 el olijfolie.

  3. Voeg 1 l water en de bouillonblokjes toe.

  4. Breng aan de kook en laat ongeveer 10 min koken.

  5. Voeg de room toe en mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.

  6. Snij het kapje van de broodjes.

  7. Hol 4 broodjes uit.

  8. Snij uit 4 kapjes oren.

  9. Steek 2 oren met behulp van een prikker op een geheel kapje brood.

  10. Maak ogen met de veenbessen en een neus met de pistachenoten.

  11. Steek het broodgezichtje vast met een prikker op een hol broodje.

  12. Vul het holle broodje met soep.

  13. Serveer meteen, zodat de broodjes niet zacht worden.