Broodje pikante tonijnsalade

7e45833a9e01ac4496046ef94ab2660a447fe222f746ebd03c8f57a7998b8262.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de veldsla en pluk de blaadjes.

  2. Snij de olijven in ringetjes.

  3. Open de blikken tonijn en laat in een vergiet uitlekken.

  4. Meng de tonijn met de mayonaise, chilipepertje, tabasco, olijfringetjes en fetablokjes tot een homogene massa. Kruid naar eigen smaak.

  5. Bak de ciabattabroodjes zoals aangegeven op de verpakking. Laat wat afkoelen en snij half door.

  6. Schik op elk broodje enkele blaadjes veldsla en de tonijnsalade.

  7. Werk af met de olijven, feta en in stukjes gesneden kerstomaatjes. Versier met bieslookstaafjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit