Broodje pikante tonijnsalade

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de veldsla en pluk de blaadjes.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Open de blikken tonijn en laat in een vergiet uitlekken.
-
Meng de tonijn met de mayonaise, chilipepertje, tabasco, olijfringetjes en fetablokjes tot een homogene massa. Kruid naar eigen smaak.
-
Bak de ciabattabroodjes zoals aangegeven op de verpakking. Laat wat afkoelen en snij half door.
-
Schik op elk broodje enkele blaadjes veldsla en de tonijnsalade.
-
Werk af met de olijven, feta en in stukjes gesneden kerstomaatjes. Versier met bieslookstaafjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders