Bruschetta met pesto van broccoli en maatjes

0d0a82df755f882d624b7fa00f31b60add1bf403c875abf9b19b1c47092f0329.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in roosjes. Stoom of kook de broccoliroosjes zacht. Laat ze schrikken onder koud water en dep droog met keukenpapier.

  2. Pesto: pel de teentjes look. Doe de broccoli samen met de look, basilicumblaadjes en olijfolie in de keukenmachine en mix tot een smeuïge pasta. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Voeg de gemalen parmezaan toe en mix nogmaals.

  3. Spoel de witte boontjes onder koud water en laat uitlekken. Plet ze grof met een vork. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de maatjes in 2 filets.

  5. Snij het brood in 16 schuine plakken en bestrijk met pesto. Verdeel de witte boontjes erover en dek af met een half maatje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit