Calzone-tajine met lamsgehakt, feta, dadels, aubergine, granaatappel en pompoen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smeer 1 pizzabodem in met passata.
-
Schil de butternut en snij in kleine stukjes
-
Was de aubergine en snij ook in kleine stukjes.
-
Snij de dadels in kleine ringen.
-
Verdeel de butternut, aubergine en dadels over de pizzabodem.
-
Verdeel het lamsgehakt over de bodem. Kruid met peper, zout en komijnpoeder.
-
Werk af met stukjes feta en granaatappelpitten.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de 2de pizzabodem op de eerste bodem. Draai de onderste en bovenste bodem aan de zijkanten op zodat de calzone-tajine helemaal dicht is.
-
Besmeer de bovenkant met eidooier met water.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders