Gepofte aubergine met feta, granaatappel en gembervinaigrette

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in 2 en maak insnijdingen in het vruchtvlees. Kruid de aubergines met peper en zout en wrijf ze in met 1/3 van de olijfolie.
-
Pel de look en snij in schijfjes.
-
Steek de schijfjes tussen het vruchtvlees. Pluk de tijm en de rozemarijn en snij fijn. Strooi over de aubergines.
-
Gril de aubergines op de BBQ, met de schil naar beneden, tot ze gaar zijn.
-
Meng de gembersiroop, rode wijnazijn en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de aubergines op een bord en verkruimel de feta erover. Werk af met granaatappelpitten, fijngesneden bladpeterselie en vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven