Gepofte aubergine met feta, granaatappel en gembervinaigrette

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in 2 en maak insnijdingen in het vruchtvlees. Kruid de aubergines met peper en zout en wrijf ze in met 1/3 van de olijfolie.
-
Pel de look en snij in schijfjes.
-
Steek de schijfjes tussen het vruchtvlees. Pluk de tijm en de rozemarijn en snij fijn. Strooi over de aubergines.
-
Gril de aubergines op de BBQ, met de schil naar beneden, tot ze gaar zijn.
-
Meng de gembersiroop, rode wijnazijn en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de aubergines op een bord en verkruimel de feta erover. Werk af met granaatappelpitten, fijngesneden bladpeterselie en vinaigrette.