Carpaccio van tomaten met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

6aadfb021baac16d1d76d68e79e38f4b9e10188a6b6dcf2bad8da833ab80354d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de verschillende tomaten en dep droog. Snij alle tomaten in plakjes en de kleine tomaatjes overlangs in Meng de tomaten met een goede olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Schik de tomaten afwisselend op een mooie schotel tot hij helemaal bedekt is.

  3. Maak met een dunschiller krullen Parmezaanse kaas. Verdeel ze over de tomaten.

  4. Gril de pijnboompitten in een hete koekenpan. Haal ze uit de pan als ze gekleurd zijn en laat kort afkoelen. Strooi over de tomaten.

  5. Kruid met peper en zout en werk af met nog wat olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit