Caviale di melanzane

4bc586ca76e4452be226b22d7e36f174c9159263ec7c9fe10fa43dd9d19c5ae2.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Plet de tenen look.

  3. Snij de aubergines in de lengte middendoor en hou ze in paren samen.

  4. Leg een takje rozemarijn en een teen look op de ene helft en dek af met de bijbehorende helft. Verpak in aluminiumfolie.

  5. Laat 1,5 à 2 u garen in de oven tot ze zacht zijn.

  6. Verwijder de look en rozemarijn en schraap het vruchtvlees uit de schil. Hak het vruchtvlees grof.

  7. Snij het witte gedeelte van de lente-uitjes heel fijn.

  8. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de uisnippers zacht. Voeg de aubergine toe en roerbak tot het vlees begint uit te drogen.

  9. Voeg de tomatenpuree toe en laat nog 5 min meebakken. Kruid met peper en zout.

  10. Laat afkoelen en smeer op stukjes ciabatta.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit