Cha Ca uit Hanoi

c274db95cb5b2e2a8aa9c2857d1bcc6163f293dd93d42b070776e0465ee5f992.jpg

Allergenen

Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.

  2. Marinade

    Pel en pers de look. Schil de gember en snipper fijn.

  3. Ingrediënten: 3.0 teentjes knoflook 5.0 cm gember 3.0 kl kurkuma 4.0 el vissaus 2.0 el rijstolie

    Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en rijstolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat 20 min marineren.

  4. Chilisaus

    Snij de pepertjes in fijne ringetjes, doe in een kommetje en schep de rest van de ingrediënten erdoor. Roer tot de suiker is opgelost.

  5. Snij de lente-uitjes in ringetjes, pluk de pluimpjes dille los en snipper de steeltjes fijn.

  6. Gaar de noedels zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Hak de pindanoten grof en snij de limoen in partjes.

  8. Ingrediënten: 4.0 lente-uitjes 25.0 g verse dille 2.0 el rijstolie

    Verwarm de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur en bak de dillesteeltjes en de lente-ui ± 1 min. Voeg de vis toe en bak aan beide kanten tot net gaar.

  9. Verdeel de noedels over de borden, schik de vis erop, bestrooi met de rest van de dille en lente-ui en werk af met pinda’s.

  10. Serveer met partjes limoen en chilisaus.