Eieren
, Lactose
, Melk
, noten
en zwaveldioxide en sulfieten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Klop de room op tot dik vloeibaar.
Splits de eieren en klop de eiwitten op tot stevige pieken.
Laat de chocolade smelten tot een gladde massa.
Voeg de eidooiers toe aan de gesmolten chocolade en meng goed onder elkaar. Meng de opgeklopte room onder het chocolademengsel.
Spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder.
Laat een nachtje opstijven in de koelkast.
Maal 2 sneetjes knäckebröd fijn tot crumble in de foodprocessor.
Serveer een lepeltje zwartebessenconfituur in een kom. Dresseer er een mooie quenelle van de chocolademousse op. Strooi er wat crumble over. Werk af met rode en zwarte vruchten en een takje verse munt.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders