Chocomousse met rode vruchten en crumble van knäckebröd

1d30d6b6617cba173fe499597601c9a7a28f5077fea8c8671c987887f741b2eb.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de room op tot dik vloeibaar.

  2. Splits de eieren en klop de eiwitten op tot stevige pieken.

  3. Laat de chocolade smelten tot een gladde massa.

  4. Voeg de eidooiers toe aan de gesmolten chocolade en meng goed onder elkaar. Meng de opgeklopte room onder het chocolademengsel.

  5. Spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder.

  6. Laat een nachtje opstijven in de koelkast.

  7. Maal 2 sneetjes knäckebröd fijn tot crumble in de foodprocessor.

  8. Serveer een lepeltje zwartebessenconfituur in een kom. Dresseer er een mooie quenelle van de chocolademousse op. Strooi er wat crumble over. Werk af met rode en zwarte vruchten en een takje verse munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit