Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steel van de chilipeper en snij in lange repen.
-
Bereid de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan of wok. Roerbak de prinsessenboontjes beetgaar.
-
Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe.
-
Hou de gewokte groenten even apart tot gebruik.
-
Voeg wat extra arachideolie toe aan de wokpan. Bak de zeebaars aan beide zijden goudbruin. Start met de velkant. Bewaar apart tot gebruik.
-
Giet 200 ml van de kokosroom in een wok en breng aan de kook. Laat al roerend koken tot de kokosroom een dikke pasta wordt.
-
Roer de currypasta door de kokosroom.
-
Voeg de overige kokosroom, chilipeper en suiker toe.
-
Laat nog enkele min rustig koken. Breng op smaak met de vissaus en zeste van 1 limoen.
-
Laat de zeebaars en groenten opwarmen in de saus en serveer met jasmijnrijst en enkele kwartjes limoen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven