Coquilles met pancetta en zeekraal

Allergenen
Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof en bak kort aan in een pan.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en het currypoeder.
-
Blancheer de zeekraal, spoel onder ijskoud water en laat uitlekken.
-
Besprenkel de zeekraal met wat olijfolie en kruid met peper.
-
Wikkel elke coquille in een sneetje pancetta.
-
Bak de coquille met de pancetta kort krokant aan in olijfolie. Kruid met peper.
-
Serveer de gebakken coquilles met de zeekraal en de dressing. Werk af met de noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders