Cupcakes met mascarponecrème

a61bc55196909e54e6d7a58731a9c2652f9d609b615faabf6c998c2fcbf63998.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de malse boter met de suiker.

  2. Splits de eieren.

  3. Voeg het bakpoeder, de 3 dooiers en de yoghurt toe aan het suiker-botermengsel.

  4. Zeef de bloem en voeg toe.

  5. Klop het eiwit tot schuim en voeg de 2 zakjes vanillesuiker toe.

  6. Spatel als laatste het luchtige eiwit onder de rest.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. Giet het deeg in cupcakepapiertjes en zet in een muffinvorm.

  9. Zet in de oven en bak gedurende 15 à 20 min.

  10. Meng de mascarpone met de hazelnoot- of chocopasta tot een gladde massa. Doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.

  11. Haal de gebakken cupcakes uit de oven en laat afkoelen.

  12. Spuit de mascarponecrème op de afgekoelde cupcakes.

  13. Werk af met wat witte chocoladeschilfers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit