Duo van grijze garnaal

fc726c2598eeee61f1a55094a6accad58ccc13733fec3144b8e86905db3bb8be.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaten in kwartjes. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in brunoise. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine dobbelsteentjes.

  2. Kook de eieren net hard. Pel ze en plet ze fijn tot mimosa.

  3. Meng de appelblokjes met de garnalen en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Bak de garnaalkroketten op 175°C gedurende 8 minuten.

  5. Plaats een bakring op een bord. Vul deze met een bodem jonge slablaadjes, garnaalsalade, eimimosa en tomaatstukjes. Kruid met peper en zout. Verwijder de bakring.

  6. Ga verder met de overige borden.

  7. Plaats de garnaalkroketten bovenaan. Werk af met gehakte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit