Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de bisque zoals vermeld op de verpakking.
-
Hak de peterselie fijn en meng met de garnalen.
-
Verwarm de oven op 100°C. Leg de sneetjes Italiaanse ham op een met bakpapier bedekte bakplaat in de oven. Droog de ham tot ze krokant is.
-
Doe de soep in een soepkom. Verdeel de garnalen in het midden van de kom.
-
Versnipper de ham over de garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven