Dutch baby met zoete vanilleroom en frambozen

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Vanilleroom

    Schep de mascarpone en gecondenseerde melk in een mengkom. Giet de room erover. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap de zaadjes er met de botte kant van een mes uit. Voeg bij de room. Klop met de handmixer op tot een homogene, dikke room en zet koel.

  3. Beslag

    Mix de eieren met de suiker, het zout, de amandeldrink en de bloem. Doe de boter in de ovenpan en laat smelten in de oven.

  4. Giet het beslag erin wanneer de boter is gesmolten. Bak in 20 min goudbruin en gaar in het midden van de oven.

  5. Haal uit de oven en bestrooi met bloemsuiker. Serveer met frambozen en vanilleroom.